Nu är det dags att bygga upp förrådet av biltillbehör

För mig har det blivit en hel del körande det senaste, och det kombinerat med en viss slapphet har resulterat i en bil som inte är i toppform. Nu är det dags att ändra på det sedan jag sprang på en sajt som är fulladdad med biltillbehör som fyller alla mina behov.

Topp prylarna som kommer att fräscha upp min bil

Först blir det biltillbehör till att fixa miljön inne i bilen med

  • Organisatör för bilstol. En samlingsplats för alla barnens saker så att det hamnar i fack bakom förarsätet istället för att spridas i hela bilen
  • Fräsch lukt kommer inte bara från granar, ungarna kommer att älska dessa små spindlar som fräschar upp luften i bilen
  • En roterande tvätt borste som kommer att göra biltvätten till en lek, och därmed enklare att få barnen att hjälpa till
  • Ett grenuttag och adapter som gör det möjligt att ladda mer än en surfplatta eller telefon i taget. Farväl på allt gnäll om hur orättvist allt är när batteriet börjar ta slut och laddaren är upptagen
  • Sist och definitivt bäst, det blir en kaffemugg för pappa. En mugg med uppvärmning via USB, aldrig mer kallt kaffe i bilen.

Sedan blir det att uppgradera säkerheten när jag ändå är i farten

  • Senaste besiktningen påpekade de att den jag har börjar bli lite svajig och det är dags att skaffa en ny
  • Första förbands låda. Hoppas såklart aldrig behöva använda den, men om olyckan är framme så kan den göra en stor skillnad

Sist men inte minst när jag bläddrar bland alla biltillbehör, inser jag att jag är redo att kliva in i gubb-fasen i livet. Så för att roa mig själv och samtidigt ge fru och barn något att skratta åt, så skall jag köpa mig en rattmuff. För säkerhets skull en beige.