Bort ifrån det traditionella

Det har gått många år sedan jag köpte mitt första MC-ställ. Det var samma vecka som jag skulle ha uppkörning som jag åkte in till vår lokala mc-verkstad där de även sålde kläder och hjälmar. Jag hade tittat ut ett ställ som även pappa berättade att han hade velat ha när han tog körkort. Nu var han för gammal för att köra och jag hade fått ärva både hans jacka men framför allt hans skor. De var stela, en storlek för stora men ändå bra tyckte pappa. De har hållit i många år, men nu hade det blivit dags att byta.

Det var när jag besökta SMX Sports som jag första gången kom i kontakt med MC Sneakers. Jag tyckte det kändes otraditionellt och kanske till och med lite töntigt. Men ju mer jag funderade och hittade fördelar med att köpa mc-skor som även fungerar till vardags så gick jag och köpte mig ett par MC Sneakers. Dem var ofantligt sköna och jag var riktigt nöjd med mitt köp. Sedan dess har jag bara tagit mig bort från de traditionella skorna som pappa hade haft och jag rekommenderar nu alla mina mc-kompisar att köpa sneakers.

Sköna och skyddande

För det viktiga är ju egentligen funktionen. Och när man kan vända på det, eftersom man ofta kanske köper saker med mindre stil men som är funktionella, men som man nu kan köpa snygga skor med funktion, så behöver man inte längre fundera. Jag är sjukt nöjd med mitt köp och kommer nog aldrig mer ha ett par traditionella mc-skor igen. Allt tack vare fantastiska SMX Sports där jag för övrigt nu också handlar resterande kläder som jag har när vi är ute på vägarna. Helt fantastisk kvalité och dessutom till riktigt bra priser! En varm rekommendation 😊